Sådan spiller du roulette

Roulette er et fransk ord og betyder ”Lille hjul”, hvilket jo er kernen i roulettespillet. Det lille hjul er det, der får en til at holde vejret, når der ventes på, hvor den lille hvide kugle stopper. Der findes tre variationer af roulette:

  • Europæisk roulette

  • Fransk roulette

  • Amerikansk roulette.

Disse tre variationer minder om hinanden, men har hver deres specifikke præg. Vi gennemgår roulettespillet generelt her. Når du vil spille roulette, er der som sagt tre variationer. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der, hvor du har den største chance for at vinde i roulettespillet, er på fransk roulette eller på europæisk roulette.

Det er ikke tilrådeligt at vælge amerikansk roulette, da det lille hjul har et ekstra 00 i forhold til de to andre varianter. Dette lille ekstra 00 virker ikke som noget stort, men den lille detalje giver casinoet en større fordel i forhold til at vinde.

Roulette regler

Hvis du har lyst til at spille roulette, skal du bestemt ikke holde dig tilbage. Det er nemlig i bund og grund ganske enkelt at spille det. Du skal ikke forholde dig til diverse strategier, da roulettespillet er baseret på tilfældigheder. Det er netop det allermest spændende ved spillet. Du får lige en lille hurtig tretrins raket, så du er klar til at spille:

  1. Placer dine chips eller jetoner på det du ønsker at spille på.

  2. Vent i spænding på om den lille hvide kugle lander, så du vinder dit væddemål.

  3. Kuglen lander, og du har enten vundet eller tabt.

Du kan spille på et eller flere numre, sort, rød osv osv. Du kan også vælge at gøre dine indsats på enten et inside bet eller på et outside bet. Med et inside bet er det sværere at vinde, men til gengæld er gevinsten større. Med et outside bet er det nemmere at vinde, men så er gevinsten også tilsvarende lavere.

“Gratis