Har du en konto hos bet365?

Har du tænkt dig, at du vil tilmelde dig bet365? Så læs lige med her først, hvor du får en håndfuld gode informationer om det populære spillesite.

opretkonto.png

Spil ansvarligt. Stopspillet.dk. 18+

Opret en konto med NemID

Nye spillere hos bet365, der er over 18 år, kan gratis åbne en konto med NemID

Det eneste, du skal gøre, er, at huske at skrive dine personlige oplysninger som cpr nr. Vi vil desuden anbefale dig, at du læser alle vilkår og betingelser på deres hjemmeside.

bonusninja-bet365-bonuskode.jpg

Er det sikkert at spille hos bet365?

Det er fuldstændig sikkert at tilmelde sig samt at spille hos bet365. bet365 har nemlig en dansk spillelicens fra den danske Spillemyndighed. Når en spilleside har en dansk spillelicens, så kan det betegnes som, at du går både med livrem og seler. Den danske Spillemyndighed giver nemlig ikke en dansk spillelicens til hvem som helst.

For at få en dansk spillelicens så skal det pågældende spillested først og fremmest leve op til en masse krav og restriktioner fra den danske Spillemyndigheds side. Når den danske spillelicens så er i hus, så holder den danske Spillemyndighed et skarpt øje med spillestedet, således at du har en garanti for, at spillestedet fortsætter med at overholde alle gældende regler for at have en dansk spillelicens.

Bet365 er en af de helt store spiludbydere

bet365 har være med i dette game i herrens mange år, så de er en af de helt store spiludbydere på det danske marked. bet365 er et mangfoldigt sted, for de har alle mulige spilleformer samlet på et og samme sted. Det vil sige, at du kan spille på hvad som helst med ét og samme login.

Hvis du vil spille på de sjove, underholdende og populære spillemaskiner, så har du muligheden for dette hos bet365. Hvis du vil en tur på et live casino med al den neglebidende spænding og stemning, så har du ligeledes muligheden for dette hos bet365. Hvis du er helt tosset med sport og ynder at spille på det, ja, så har du sørme også muligheden for det.

Som en af de helt store giganter af bookmakere i Danmark, så har bet365 nogle af de bedste odds. Hvis det har din interesse, så kan du for eksempel spille på pre-match væddemål, altså før kampstart væddemål hos bet365. Derudover kan du for eksempel også spille på live betting. Det vil sige, at du kan lave bets, mens kampen er i gang på nogle sportsbegivenheder.

Uanset om du er til en af de nævnte spilleformer eller dem alle, så vil der være masser af underholdende timer for dig hos bet365.

Kontakt bet365

Hvis du er det mindste i tvivl om noget, så kan du kontakte bet365 på følgende måder:

  • Live chat (24 timer i døgnet, alle ugens dage)

  • Ring +800 12 365 365 eller +441782 684 651 (24 timer i døgnet alle ugens dage)

  • E-mail, som kan sendes direkte inde fra spillesiden.

opretkonto.png

Spil ansvarligt. Stopspillet.dk. 18+

“Gratis